VITA NOVA HEEMSTEDE

VITA NOVA HEEMSTEDE Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 41 beoordelingen
25 jan 2020 om 21:03 Al het eten was koud. Friet smaakte vreemd. Pindasaus was overduidelijk niet goed gemaakt. Bestel hier niet nog een keer.
17 jan 2020 om 20:49 Eten smaakte zeer goed...
6 jan 2020 om 12:09 Super lekker!
16 dec 2019 om 1:34 Slechtste ervaring ooit. Besteld, na 45 mins werden we gebeld: koerier kon niet vinden. Uitgelegd a.d. telefoon. 30 mins daarna ben ik er heen gereden, maak maar opnieuw.. duurde lang, en thuis zag ik dat ze de helft vergeten waren. Wat een amateurs.
7 dec 2019 om 21:10 Pindasaus vergeten mee te leveren. Maar het eten was heerlijk :)
6 dec 2019 om 21:15 Enige minpuntje vind ik dat ze de saus er al overheen doen.(kapsalon) Was daardoor iets te pittig van de sambal. Maar verder prima te eten.
24 nov 2019 om 20:15 Ik ben tevreden over mijn bestelling maar ik zou graag in het vervolg iets minder of geen zout op mijn patat willen hebben.
5 nov 2019 om 20:38 Kon er twee keer van eten. Ruime portie was voor een kleine eter als mij voldoende
10 okt 2019 om 20:30 Het eten. zeer matig. Bezorging prima.
7 okt 2019 om 7:45 We hadden een aanbieding genomen. Het was super lekker en spotgoedkoop! Echt een aanrader!
27 sep 2019 om 19:39 Bestellen duurde 2 uur eten wel lekker niet het wachten waard